BejelentésMSZ EN 16001:2009 Energia Irányítási Rendszerek
Szánjon rá energiát, hogy maradjon energiája!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Az MSZ EN 16001:2009 Energiairányítási Rendszer

Tisztelt Hölgyem/Uram,

A Magyar Szabványügyi Testület energetikai szabványosító bizottságának elnökeként szeretném szíves figyelmét felhívni az új minőségügyi-energetikai szabványra. Alkalmazásával jelentősen növelhető az energiahatékonyság.

A rendszer bevezetése az eddigi tapasztalatok alapján 5-15%-os energiamegtakarítást és költségcsökkenést, valamint az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkenését eredményezi. A rendszer önállóan kiépíthető vagy meglévő minőségügyi rendszerbe integrálható. Alkalmazást könnyítő tulajdonsága, hogy szerkezete követi a 14001 (KIR) szabványt.

A rendszer alkalmazásának további haszna, hogy átláthatóbbá és mérhetőbbé teszi az energia hálózatot, fogyasztókat, az energia hálózati és üzemi oldali minőségi paramétereit. Az adatok pontosabb és folyamatos elemzése alapján minimálisra csökkenthetők a leállások, termelés kiesések, időben értesülhetünk gépek, berendezések várható meghibásodásáról. A beszerzéstől az üzemeltetésig beépül az energia tudatosság.

Az MSZ EN 16001 energia irányítási rendszer minden típusú és méretű vállalat, szervezet, önkormányzat, intézmény számára hasznos és erdeményes. A rendszer tanúsítható harmadik fél által is.

A Debreceni Közlekedési Vállalatnál az említett előnyök a gyakorlatban is beigazolódtak, ahol az első évben a megtakarítás több mint 45 MFt, melyet a hagyományos értelemben vett energiagazdálkodási gyakorlattal már nem lehetett kiaknázni.

Kinek hasznos még a szabvány alkalmazása?
Elengedhetetlen információkat szolgáltat cégtulajdonosok, ügyvezetők, létesítményvezetők, műszaki vezetők, pénzügyi vezetők, könyvelők, környezetvédelmi vezetők, energiagazdálkodási mérnökök, energetikai tanácsadók, fejlesztők, tervezők, építészek, műszaki ellenőrök, energia szállítók és felügyeleti szervek, külső partnerek számára.

Amennyiben további információval szolgálhatok, kérem keressen az alábbi elérhetőségen:


Dr. Hunyadi László
EnMS szakértő
laszlo@bringsolution.com
06305924122Üzenetküldés
Kérdésem az EIR-el kapcsolatban. Várom mielőbbi válaszukat!

E-mail címed:
Szöveg:

Keresés a honlaponHírek
Energetikai megoldások szakvására London

Az Energy Solution Expo-t idén október 6-7-én rendezik meg a London Olympia kiállítóstadionban. (Kensington) www.energysolutionsexpo.co.uk

MSZ EN 16001:2009 szabvány hivatalos bejelentése

Október 20-án tartja az Magyar Szabványügyi Testület az új Energiairányítási Rendszerek szabvány bemutatóját. Az előadáson a szabvány gyakorlati alkalmazása és annak hasznai is bemutatásra kerül.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!